Forum

Andet
Indlæg vedrørende 'Oversvømmelse' oprettet af Tanja Mikkelsen - februar 27th, 2020 12:40 pm
user
Tanja Mikkelsen
Hej min kælder er fornyligt blevet oversvømmet, grundet den store mængde regn der er faldet. Hvad kan jeg gøre og dækker min forsikring?? Mvh Tanja
Svar: Oversvømmelse af Alt om renovering - februar 27th, 2020 01:04 pm
#1
user
Alt om renovering
Hej Tanja! Vi vil råde dig til straks, at tømme kælderen for vand og derefter gøre rent. Du skal sørger for at bruge handsker, da direkte kontakt til vandet kan være farligt. Der kan muligvis være kloakvand indblandet, og det er fyldt med en masse bakterier. Du kan eventuelt betale profesionelle for arbejdet, hvilket er en god idé. Når du er færdig med ovenstående, er det vigtigt at affugte kælderen. I forhold til, om din forsikring dækker, kan vi ikke rigtig svarer. Det er meget forskelligt fra forsikring til forsikring. Derfor vil vi anbefale dig, at tage kontakt til din forsikring for at hører nærmere. Læs evt. vores blogindlæg, "Vand i kælderen", for flere detaljeret informationer. Vi håber at vores svar kan hjælpe !
Opret svar
Dit navn*
Email*
Upload profilbillede
Svar*
Skriv verifikationskoden i det blanke felt
Altom-renovering.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies og vores generelle vilkår og betingelser (kan læses her).

Om Altom-renovering.dk