Forum

Design og renovering
Indlæg vedrørende 'Farver på væggen' oprettet af Sofie Emilie - september 08th, 2020 10:32 am
user
Sofie Emilie
Hejsa, Jeg kunne godt tænke mig at male én væg i min lejlighed, men jeg er i tvivl om, hvilke farver der er flotte. Det skal siges, at min lejlighed har et stort lys indfald og lyse møbler, hvorfor der skal tages højde for dette. Jeg har tidligere haft malet væggen mørke grå, men det blev simpelthen for mørkt. Kan I venligst dele nogle af jeres erfaringer og tips til en flot, men rimelig neutral farve der giver lidt kontrast til en ellers stilren stue? /Sofie
Svar: Farver på væggen af Magnus H - september 08th, 2020 10:39 am
#1
user
Magnus H
Hej Sofie. Jeg har over 20 års erfaring som maler og vil helt klart anbefale at du maler væggene hvid. Det er stort set ligegyldigt om dine møbler har lyse eller mørke farver. Den hvide farve gør også at hvis du så har tænkt dig at ændre indretningen, så vil det det stadig kunne passe med den hvide væg.
Opret svar
Dit navn*
Email*
Upload profilbillede
Svar*
Skriv verifikationskoden i det blanke felt
Altom-renovering.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies og vores generelle vilkår og betingelser (kan læses her).

Om Altom-renovering.dk